Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Merk
Autofocus
Bevestigingssyteem
Kleur
Maximale videoresolutie
Microfoon
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Smart home & camera's

  ( 9  producten )

Camera’s en webcams van Lyreco: voor de scherpste foto’s en video’s

 

Leg al je ervaringen vast met een webcam of camera

 

Ook op afstand wil je natuurlijk een heldere communicatie. Daarvoor is het van belang dat videogesprekken en conference calls vlot verlopen en voorzien zijn van een goede beeldkwaliteit.

 

De foto’s die je maakt van evenementen of producten verdienen het beste om te overtuigen. Met behulp van de webcams en camera’s van Lyreco is het plaatje compleet: een snelle bediening en een haarscherp beeld zijn de belangrijkste eigenschappen van deze producten van kwaliteit.

 

Plaatjes van camera’s

 

Degelijkheid, kwaliteit en functionaliteit zijn de drie punten op basis waarvan de camera’s en webcams in ons assortiment geselecteerd zijn. Laat jouw hoge standaard zien met behulp van Lyreco. Camera's en webcams van de beste merken waaronder Canon, Trust en Logitech, maken prachtige beelden maar vallen daarnaast ook in het oog door de prettige vormgeving.

 

Kies exposure en koop je webcams en camera’s bij Lyreco

 

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe jij jouw bedrijf wilt presenteren. Houd alle opties open met onze camera’s. Schaf je camera aan via de website en wij zorgen voor een topproduct met de beste service. Je kunt ook bij ons terecht voor speciaal fotopapier!

 

Heb een vraag over een product of dienst? Je kunt bij ons terecht via de mail of telefonisch op het nummer 088 6032001. Ook kun je altijd contact opnemen met je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: