Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Kleur
Materiaal buitenkant
Merk
Type product
Maximaal ondersteund schermformaat
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Koffers

  ( 4  producten )

Aktetassen van Lyreco: professioneel document transport

 

Elegant op pad met een fraaie aktetas

 

Een bedrijvige onderneming: dat betekent reizen, mobiel zijn. Tijdens jouw zakentrips wil je vanzelfsprekend je documenten en andere zakelijke spullen in het grootste comfort én veilig met je meedragen. Reken daarbij op de aktetassen en andere koffers van Lyreco. Je bet al gauw in stijl op pad en bovendien maximaal comfortabel. Wees gerust: Je documenten en materiaal zitten veilig en deskundig opgeborgen.

 

Aktetassen en andere koffers: een royale selectie

 

Omdat iedereen anders is en ieder bedrijf ook andere prioriteiten stelt, vind je bij Lyreco aktetassen en andere koffers voor nagenoeg elke gelegenheid en ieders persoonlijke voorkeur. Eerder klassieke aktetassen? Kies maar uit… Liever een sportievere trolley? We hebben het voor je. Van een razend eenvoudige papierhouder tot de meest hoogtechnologische reistas: Bij Lyreco hebben we steeds wat jij nodig hebt om optimaal te functioneren en mobiel te blijven.

 

Koop je aktetassen nu makkelijk en snel in onze Lyreco webshop

 

Selecteer de aktetassen die aansluiten op jouw persoonlijkheid en bedrijf en plaats je bestelling vandaag nog online. Ook conferentiemappen of laptoptassen hebben we bij Lyreco overvloedig.

 

Nog verdere vragen over onze producten en diensten? Stel ze makkelijk via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: