Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Merk
Kleur
Materiaal
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Modulair meubilair

  ( 8  producten )

Lyreco sorteersystemen: schep orde op jouw bureau

 

Structureer al jouw documenten, gebruik een sorteersysteem

 

Er zullen altijd documenten zijn die je regelmatig nodig hebt, deze wil je natuurlijk niet ergens in een archief opslaan. Werk daarom met sorteersystemen en orden al jouw documenten op een overzichtelijke manier. Kies zelf welke sorteermethode bij jou past. Bij Lyreco vind je sorteersystemen die zorgen dat jij nog effectiever en efficiënter kunt werken.

 

Sorteersystemen: wit of gekleurd, horizontaal of verticaal

 

Wat voor de een werkt, werkt voor de ander wellicht helemaal niet. In het ruime Lyreco aanbod vind je vele verschillende flexibele systemen die je kunt gebruiken op jouw eigen manier. Zo hebben wij horizontale sorteersystemen met lades, maar ook verticale systemen in diverse kleurcombinaties en nog veel meer. Kies wat past bij jouw werkwijze.

 

Kies voor de sorteersystemen van Lyreco en bestel deze online

 

Bekijk snel ons ruime aanbod en koop jouw sorteersystemen online. Wil je nog meer structuur creëren in jouw werkplaats, bekijk dan ook onze hoge kantoorkasten en handige archiefrekken.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: