Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
Volume
Alles zien
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Toebehoren

  ( 15  producten )

Lyreco papierversnipperaar toebehoren: makkelijk, doeltreffend en degelijk

 

Verklein je papierstapel aanzienlijk en voortdurend met een papierversnipperaar

 

Papierversnipperaars dienen een belangrijk doel: ze zorgen ervoor dat gevoelige documenten onverbiddelijk worden vernietigd en scheppen orde in je papierstapel. Hiervoor moet je natuurlijk altijd op deze toestellen kunnen rekenen.

 

Het papierversnipperaar toebehoren van Lyreco draagt zorg voor je apparaten. Op zoek naar specifieke olie om de maalmolens van de papiervernietigers te behandelen? Plastic vuilniszakken in het gepaste formaat nodig voor het opvangen van de snippers? Reken daarvoor op Lyreco.

 

Papierversnipperaar toebehoren voor elk apparaat

 

In ons gamma vind je zonder twijfel gelijk welk papierversnipperaar toebehoren dat jij nodig hebt voor een vlotte verwerking van je papier overschot. Vuilniszakken voor alle soorten toestellen, smeerolie voor de messen, olievellen voor een mooi verdeelde spreiding van de olie… Dit alles vind je bij Lyreco.

 

Papierversnipperaar toebehoren koop je vlotjes op de Lyreco webshop

 

Selecteer het papierversnipperaar toebehoren waarmee jij je papierstapel vakkundig decimeert en bestel het hier online. Lyreco doet voor jou de rest. Bekijk zeker ook onze afvalbakken en containers voor een schone en stimulerende werkomgeving.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: