Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Scanners

  ( 4  producten )

Scanners van Lyreco: perfecte digitale kopieën

 

Exacte kopieën: zo gepiept met onze professionele scanners

 

Wanneer je een geprint document wilt digitaliseren is ieder detail belangrijk. Ga voor kwaliteit en kies voor scanners die kopieën snel en scherp afleveren, zo verhoog je de efficiëntie. Voor topkwaliteit kun je rekenen op Lyreco. Op deze manier ben je verzekerd van scanners die het werk versnellen én vergemakkelijken. Al jouw documenten worden perfect gescand.

 

Canon scanners bij Lyreco

 

Een scanner van Canon is niet zomaar een scanner, maar eentje van professionele kwaliteit met vele functies. Met de scanners van Canon ben je verzekerd van topkwaliteit en gaat geen detail meer verloren. Straal professionaliteit uit en kies voor kwaliteit.

 

Bestel jouw scanners in een handomdraai online bij Lyreco

 

Plaats jouw bestelling hoogkwalitatieve scanners in de Lyreco webshop. Op zoek naar multifunctionele printers of  single function printers? Kies voor kwaliteit, kies voor Lyreco.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: