Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Afspraaktijd
Agenda-indeling
Type planner/agenda
Omslagkleur
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 7  producten )

Memoblokken van Lyreco: maak snel efficiënte aantekeningen

 

Handzame memoblokken zodat jij alles overzichtelijk houdt

 

Het blijft fijn om even snel jouw aantekening op te schrijven tijdens vergaderingen, sollicitatiegesprekken of andere zakelijke gelegenheden. De memoblokken van Lyreco zorgen ervoor dat je dit eenvoudig en gemakkelijk kunt doen. Het grote voordeel van notitieblokken is dat je nooit afhankelijk bent van een stabiele internetverbinding of andere techniek. Je kunt jouw memoblok op ieder moment van de dag gebruiken, waar je ook bent.

 

Memoblokken: wees een efficiënte timekeeper

 

Een memoblok is een super fijn tijd management instrument. Noteer eenvoudig alle belangrijke informatie gelinkt aan de juiste datum en dag. Of je nu een pagina of slechts een paar regels per dag nodig hebt, bij Lyreco hebben we memoblokken die op ieders wens aansluiten. Daarnaast kun je ook kiezen uit memoblokken in verschillende formaten en met of zonder ringen. Vanaf nu houd je alles gemakkelijk bij en zal niets jou meer ontgaan.

 

Plaats nu je bestelling memoblokken in onze webshop

 

Heb jij niet genoeg aan een agenda en ben je op zoek naar meer schrijfruimte? Kies dan voor memoblokken en bestel ze online in de Lyreco webshop. Vergeet niet om ook ons aanbod van agenda’s, planners en kalenders te bekijken.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stuur ons een mail of bel naar 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd bij jouw Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: