Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


MEUBILAIR

Kantoormeubelen bestellen: kies voor efficiënt en comfortabel


Met mooie en ergonomische kantoorkmeubelen, verwen je jouw team

 

De beste werkplekken, zijn die waar men aandacht heeft voor de mensen die er werken. En voor het juiste materiaal. Zorg dus voor ergonomische bureaustoelen om de zithouding te bevorderen, functionele bureaus en tafels, beeldschermen die op de juiste hoogte zijn afgesteld… al deze zaken zorgen voor meer productieve medewerkers.

 

Ook de manier waarop je documenten opslaat zijn van cruciaal belang om werk zo efficiënt mogelijk gedaan te krijgen. Denk daarom voor de opslag van jouw belangrijke documenten aan praktisch opslagmeubulair.

 

Tot slot, ook het design van je meubels is van groot belang. Immers, de uitstraling en kwaliteit van jouw kantoormeubulair heeft ook een grote invloed op de sfeer op de werkplek en de uitstraling van jouw bedrijf. Een prikkelende esthetiek, no-nonsense of juist uitbundig, waar gaat jouw voorkeur naar uit? Eén ding is zeker: kantoormeubelen bestellen is veel meer dan alleen materiaal vervangen. Wil jij ook een stimulerende omgeving voor jouw medewerkers creëren? Dan ben je voor jouw bureaumeubulair bij Lyreco aan het juiste adres.

 

Een uitgebreide selectie kantoormeubelen, gevormd door jarenlange ervaring

 

Lyreco is als multinational een autoriteit op het gebied van kantoormeubelen. Dag in dag uit draagt ons kantoormeubilair bij aan de uitmuntende resultaten van ontelbare bedrijven en organisaties. Voor ieder kantooritem hebben we een uitgebreide  selectie aan kwalitatief hoogwaardige producten:

 

  • Projectbureaus: bureaus, tafels, stoelen, bureaustoelen, kasten, ladeblokken, enz.

 

  • Opbergmeubilair: ladeblokken, archiefkasten, kasten, roldeurkasten, garderobekasten, rekken, enz.

 

  • Stoelen: bureaustoelen, ergonomische stoelen, directiestoelen, werkstoelen, projectstoelen, enz.

 

  • Directiebureaus: bureaus en bureaustoelen voor de inrichting van een directiekantoor

 

 

 

Bij Lyreco geven we ook deskundig advies om jouw hele kantoorinrichting zo in te richten dat deze bijdraagt aan jouw bedrijfsprestaties. Samen met onze leveranciers helpen we je graag bij het indelen van jouw ideale kantoor.

 

In onze online catalogus vind je een gedetailleerd overzicht van ons assortiment aan kantoormeubilair en bureau-accessoires.

 

Kantoormeubelen bestellen bij Lyreco, gemakkelijk vanuit je luie stoel

 

Comfort en werkplezier gaan altijd samen. Bestel je kantoormeubelen, schrijfmateriaal en andere kantoorbenodigdheden daarom eenvoudig en snel via de webshop en maak in een handomdraai van jouw kantoor een stimulerende omgeving, waar je graag verblijft!

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Neem contact op per mail of telefonisch op het nummer 088 6032001. Ook kun je zoals altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

De beste merken vind je bij Lyreco: