Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Groetenkaarten

  ( 16  producten )

Wenskaarten: informeel en oprecht

 

Zaken en waardering: een vruchtbare combinatie

 

Als professional is het uitzenden van belangrijke communicatie rond waardering, medeleven of gelukwensen vaak een goed idee. Je toont zo niet alleen je zachtere kant, dit werkt ook verbindend en gaat verder dan de louter professionele relatie. De wenskaarten van Lyreco vormen een perfect communicatiekanaal om informele en verbindende boodschappen te versturen.

 

Wenskaarten voor elke situatie

 

Een bevalling, verjaardag, pensioen… Voor iedere gelegenheid vind je bij Lyreco de perfecte wenskaarten. In het ruime Lyreco aanbod vind je gegarandeerd de juiste prent waarmee jouw boodschap elegant en passend wordt ondersteund.

 

Koop nu je wenskaarten op de Lyreco webshop

 

Selecteer je wenskaarten, geef aan hoeveel je er nodig hebt en bestel ze op onze website. Wij zorgen ervoor dat jij de gewenste indruk nalaat. Exclusief briefpapier, schrijfpapier of printpapier gezocht? Maak rustig je keuze.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: