Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


HYGIËNE, CATERING & FACILITY PRODUCTEN

Lyreco’s facilitaire producten ondersteunen jouw in je werk, op kantoor en daarbuiten

 

Wat voor werk je ook doet, facilitaire producten zijn van groot belang

 

Werken doe je niet alleen op kantoor. Veel werk gebeurt ook buiten de kantoorruimte. Denk aan productiewerk, beveiliging, schoonmaak en kantinediensten. Naast bekende leverancier van kwalitatief hoogwaardige kantoorbenodigdheden, is Lyreco ook specialist op gebied van facilitaire producten.

 

Lyreco is hierdoor de beste partner voor al jouw bedrijfsmaterialen. Je bedrijfsvoering verloopt extra vlot, dankzij onze service. We staan voor je klaar van begin tot eind. Onze totaaloplossingen zorgen uiteraard voor interessante mogelijkheden op het gebied van service en opvolging.

 

Bescherming en gemak bij iedere taak met onze facilitaire producten

 

Bij Lyreco staan we altijd voor je klaar. Dankzij ons ruime assortiment aan facilitaire producten kunnen we een vergaande en professionele ondersteuning bieden bij iedere stap in jouw bedrijfsvoering. Ons one stop shop concept bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. 

 

Ons assortiment facilitaire producten bestaat onder andere uit:

 

  • Catering: voorzie uw mensen van de juiste energie met onze snacks, koffie, thee, water, frisdranken en catering benodigdheden.

 

  • Hygiëne en reiniging: voor persoonlijke hygiëne en afvalbeheer hebben we schoonmaakproducten en poetsmateriaal.

 

  • Handling en verzending gaat eenvoudig met onze enveloppen, dozen, verpakkingsmaterialen, steekwagens, trolleys, trapjes en ladders.

 

 

 

Wees op alles voorbereid. Bestel je facilitaire producten bij Lyreco!

 

Zowel binnen als buiten de kantoormuren punten behalen met een optimale veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid? Bestel dan de facilitaire producten van Lyreco. Zo zorg je ervoor dat  je hele organisatie klaar is om iedere klus goed af te ronden. Bij Lyreco kun je bovendien rekenen op een uitgebreide expertise en oerdegelijke garantie.

 

Stel je eventuele vragen over onze producten of diensten gerust via de mail of telefonisch door te bellen naar 088 6032001. Ook kun je altijd contact opnemen via jouw Lyreco vertegenwoordiger.

De beste merken vind je bij Lyreco: