Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
Alles zien
Kleur
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Gespecialiseerde producten

  ( 11  producten )

Gespecialiseerd schrijfmateriaal van Lyreco: ideaal voor iedere school

 

Kies het geschikte schrijfmateriaal voor in de klas

 

Inkt en papier zijn de basisingrediënten van geschreven taal. Maar je hoeft je natuurlijk niet te beperken tot de basics. Kijk verder en werk efficiënter. Lyreco’s gespecialiseerd schrijfmateriaal ondersteunt jou tijdens het lesgeven en het werken met studenten. Op deze manier kun jij je focussen op wat echt belangrijk is: kennis en kunde overdragen.

 

Gespecialiseerd schrijfmateriaal dat aansluit op ieder educatief doel

 

Houd je van flexibiliteit en werk je graag met kleur? Kies dan voor gekleurd of wit krijt. Mooie tekening maken? Denk dan aan tekenpennen, Oost-Indische inkt en pennenhouders. Ook voor waterverf hoef je niet verder te zoeken.

 

Al het gespecialiseerd schrijfmateriaal van Lyreco zorgt ervoor dat jij jouw kennis zo efficiënt mogelijk overdraagt door middel van heldere structuur tijdens jouw lessen.

 

Bestel nu jouw gespecialiseerd schrijfmateriaal online bij Lyreco

 

Geef je lessen zonder zorgen. Bestel gemakkelijk jouw gespecialiseerd schrijfmateriaal online in onze webshop en geniet van onze betrouwbare service. Balpennen, potloden of vulpennen nodig? Zoek niet verder! Of ben je op zoek naar andere creatieve schoolmaterialen? Neem dan zeker een kijkje in onze scholencatalogus.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: