Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Printtechnologie
Alles zien
Etiketgrootte
Materiaal
Merk
Toepassing/gebruik
Type hechting
Vorm
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere

  ( 2  producten )

Geperforeerde etiketten van Lyreco: handzaam en overzichtelijk

 

Etiketten met gaatjes en een plakstrip geschikt voor A4 papier

 

Lyreco’s geperforeerde etiketten zijn met hun handige plakstrook eenvoudig te bevestigen op ieder A4 blad. Ideaal voor kleine notities of aanwijzingen die niet het volledige blad in gebruik nemen. De smalle plakstroken en de geperforeerde scheurlijn zorgen ervoor dat je zelf kunt bepalen hoe je de etiketten gebruikt.

 

Doordat de etiketten beschikken over een veiligheidsrand en gemaakt zijn van het beste materiaal, ben je verzekerd van uitmuntende resultaten. Welk apparaat je ook gebruikt,  laserprinter, inkjetprinter, kopieerapparaat, kleurenlaserprinter of kleurenkopieerapparaat, met deze etiketten ben je altijd verzekerd van het beste resultaat.

 

Milieuverantwoorde geperforeerde etiketten

 

Wij van Lyreco zorgen graag goed voor onze planeet en denken ook aan volgende generaties. Om deze reden leggen we de groene lat hoog. Onze geperforeerde etiketten zijn milieuvriendelijk vervaardigd uit hoogwaardig, chloorvrij gebleekt speciaal papier met oplosmiddelvrije contactlijm en beschikken over een PEFC-certificaat. Daarnaast zijn ze ook nog eens 100% recycleerbaar.

 

Bestel jouw geperforeerde etiketten eenvoudig online bij Lyreco

 

Met deze scheurbare etiketten is jouw bedrijf klaar voor iedere opdracht, briefing of opleiding. Plaats jouw bestelling online en vertrouw op de expertise van Lyreco. Ook op zoek naar witte etiketten, gekleurde etiketten of kopieeretiketten? Bij Lyreco ben je aan het juiste adres.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: