Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Materiaal
Alles zien
Merk
Kleur
Alles zien
Dikte
Alles zien
Laag geluidsniveau
Dispenser meegeleverd
Gebruiksintensiteit
Print/bericht
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Verpakkingstape & toebehoren

  ( 58  producten )

Tape voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen van Lyreco

 

Sluit al je verpakkingen stevig met de juiste verpakkingstape

 

Gebruik kwalitatieve tape om al jouw verpakking en dozen veilig te sluiten. Professioneel verpakkingstape is een essentieel onderdeel van iedere verpakking, besteed daarom aandacht aan de juiste verpakkingsmaterialen bestellen.

 

Het veilig en duurzaam sluiten van dozen vraagt om goede tape. Bij Lyreco kun je terecht voor een ruim aanbod aan tapes van gewapende verpakkingstape, transparante, bruine tot stevige ducttape.

 

Om het inpakken van dozen nog efficiënter te maken zijn industriële tapes, bedrukte verpakkingstapes en tapedispensers ook verkrijgbaar in de Lyreco webshop. Verpakkingsmaterialen bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

 

Verpakkingstape en verpakkingsmaterialen bestellen van A tot Z

 

Een stevige verpakking is meer dan alleen een goede doos. Natuurlijk is de bescherming van de producten in de doos heel belangrijk. De kans dat de inhoud schade oploopt tijdens een verhuizing of verzending is altijd aanwezig, dus minimaliseer dit risico. Goede opvulchips en noppenfolie zijn hiervoor essentieel.

 

Daarnaast kan het ook zo zijn dat je producten een tijdje in het magazijn moet opslaan. Zorg dat ze stofvrij verpakt worden door het gebruik van gripzakjes of rekfolie.

 

Jouw verpakkingen stevig gesloten met de juiste tape

 

Bij Lyreco vind je een ruime selectie aan stevige en professionele verpakkingstapes. Daarnaast ben je ook voor verzenddozenlabels en paklijstenveloppen bij Lyreco aan het juiste adres.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: