Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Kleur
Verpakte hoeveelheid
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Data opslagmedia

  ( 2  producten )

Ga met zorg om met jouw data met Lyreco’s CD hoesjes

 

Vermijd krassen en stof op je CD's met een eenvoudig hoesje

 

Alle informatie die is opgeslagen om een CD of DVD wil je natuurlijk leesbaar houden. Het is dan ook belangrijk om CD’s nooit onbeschermd ergens op te bergen, dit kan leiden tot onherstelbare schade waardoor de informatie niet meer kan worden afgelezen. Bescherm deze schijfjes dus altijd optimaal. Ga zorgvuldig om met je CD’s en DVD’s en gebruik CD dozen en CD hoesjes van Lyreco.

 

Veel verschillende hoesjes en handige dozen voor CD's en DVD's

 

Gebruik jij liever transparante CD hoesjes of gaat jouw voorkeur uit naar papieren hoesjes met venster? Misschien ga je voor extra bescherming en kies je liever voor afzonderlijke doosjes of juist voor een verzamelbox geschikt voor veel CD’s? Bij Lyreco vind je wat aansluit op jouw wensen. Daarnaast kun je ook precies bepalen hoeveel hoesjes jij wilt hebben, het aanbod is super flexibel.

 

Plaats jouw bestelling CD hoesjes direct online bij Lyreco

 

Maak jouw keuze en bestel je CD hoesjes en boxen eenvoudig in onze webshop. Op zoek naar ander computertoebehoren, flashgeheugen of CD’s en DVD’s? Lyreco is de expert op het gebied van kantoorartikelen.

 

Heb je vragen over onze producten of diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je met al je vragen ook bij jouw Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: