Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Lichtsterkte
Type gloeilamp
Vatting
Vermogen
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Lampen

  ( 2  producten )

Energiezuinige lampen, vriendelijk voor het oog vind je bij Lyreco

 

De juiste lamp voor elk kantoor

 

Of je nu op zoek bent naar een bureaulamp, verlichting van complete kantoorruimtes of naar specifieke professionele lampen; verlichting is van groot belang voor de sfeer in jouw bedrijf. De productiviteit en gezondheid van je medewerkers valt of staat bij goede verlichting.

 

Natuurlijk heeft ook de financiële balans van jouw organisatie voordeel bij de keuze voor de juiste lampen. Energiezuinige lampen die ook lang meegaan, leveren een hoog rendement. Het gebruik van duurzame lampen is dus een blijk van goed ondernemerschap.

 

De beste kwaliteit lampen, voor ieder wat wils

 

Iedere ruimte vraagt om een andere specifieke lichtbron. Bij Lyreco hebben we een breed assortiment aan lampen in alle soorten, maten en vormen. Zo vind je altijd een oplossing die past bij jouw werkomgeving en lichtplan:

 

  • LED lampen

 

  • Fluorescerende lampen

 

  • Halogeen lampen

 

  • Buislampen

 

 

Zorg je er ook voor dat je voldoende lampen op voorraad hebt? Dan kom je zeker nooit in het donker te zitten.  

 

In de Lyreco webshop koop je jouw lampen eenvoudig online  

 

Wil jij verzekerd zijn van de juiste lampen voor iedere soort verlichting in jouw bedrijf? Kies dan voor lampen van Lyreco. Wij staan garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Je vindt bij ons ook bureaulampen of staande lampen. Allemaal bij Lyreco!

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: