Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Stroombron
Kleur
Alles zien
Merk
Alles zien
Aantal cijfers op de display
Aantal lijnen
Printtechnologie
Type print
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Rekenmachines

  ( 42  producten )

Voor de beste rekenmachines reken je op Lyreco

 

Altijd de juiste berekening met onze rekenmachines

 

Snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de juiste mogelijkheden: je hoeft geen wiskundige te zijn om te weten dat de juiste rekenmachines van groot belang zijn bij al jouw professionele reken- en wiskundige taken.

 

Bij Lyreco hebben we professionele rekentoestellen voor iedere taak; van een eenvoudige optelsom tot de meest complexe wiskundige berekeningen. De degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van onze rekenmachines maken het verschil!

 

Onze ervaring met rekenmachines, die telt!

 

Als gerenommeerd leverancier van kantoorbenodigdheden hebben we bij Lyreco alle expertise om jou te adviseren in de aanschaf van de perfecte rekenmachines voor jouw organisatie. Ondersteun al jouw wiskundige toepassingen met onze rekentoestellen.

 

Van eenvoudige tot geavanceerde rekenmachines, wij hebben het: 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel jouw rekenmachines bij Lyreco en tel uit je winst

 

Professionele rekenmachines voor iedere wiskundige taak bestel je eenvoudig en snel bij ons via onze webshop. Ben je ook op zoek naar telrollen of printers? Bij Lyreco staan we dag in, dag uit voor je klaar om je te helpen aan het beste professionele kantoormateriaal. Dat leveren we niet alleen voordelig en snel, maar ook nog eens met een oerdegelijke service erbovenop! Bestel bij Lyreco en tel uit je winst.

 

Wil je meer weten? Stel al je vragen over onze producten en diensten eenvoudig via de e-mail of telefonisch via 088 6032001. Je kunt natuurlijk ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?
varianten
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: