Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Materiaal
Alles zien
Kleur
Alles zien
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Sleutelhangers

  ( 11  producten )

Lyreco sleutelhangers, houden je sleutelvoorraad overzichtelijk

 

Houd je sleutelkast netjes en overzichtelijk met sleutelhangers

 

Iedereen weet dat het handig is om sleutelhangers te gebruiken om je sleutels te ordenen. Doe je dat niet? Dan sta je ongetwijfeld regelmatig voor een dichte deur te zoeken welke sleutel ook alweer past. Dat wil je natuurlijk niet, en daarom hebben we bij Lyreco een uitgebreid aanbod aan handige en herkenbare sleutelhangers. Zo zullen alle  deuren voor jou open gaan.

 

Bij Lyreco vind je een uitgebreid assortiment sleutelhangers 

 

Wat voor sleutelhangers je ook zoekt, wij hebben het. We hebben kunststof, metalen, flexibele en personaliseerbare sleutelhangers. En allemaal doen ze exact wat ze moeten doen: jou helpen jouw sleutels te organiseren, zonder te veel in het oog te springen. Label jouw sleutelhangers en klik of schuif de notitie eenvoudig in de hanger.  

 

Je kiest en bestelt jouw sleutelhangers online

 

Kies jouw favoriete sleutelhangers en wij leveren vervolgens snel en correct. Ook kluizen, sleutelkasten of hangsloten nodig? Daar kunnen we je ook moeiteloos mee helpen. 

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: