Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 7
Materiaal
Classificatie
Alles zien
Kleur
Type sluiting
Merk
Opvullingstype
Gramgewicht per m²
Alles zien
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beschermende enveloppen

  ( 41  producten )

Met beschermende enveloppen zorg je voor veilige verzendingen

 

Verstuur je documenten in een beschermede envelop

 

Zodat ook de meest delicate verzendingen zonder problemen en geheel intact op de plaats van bestemming aankomen, maak je gebruik van de Lyreco´s beschermende enveloppen van de beste kwaliteit. Bij het versturen van post, kan het zijn dat jouw brief of pakket onderweg meerdere hindernissen tegenkomt. Nu is dat voor normale post niet zo'n probleem, maar wel als je te maken hebt met kwetsbare verzendingen. Dan kun je toch beter het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor beschermende enveloppen van Lyreco kwaliteit.

 

Een uitgebreid assortiment van beschermende enveloppen

 

Op onze website bieden we meerdere beschermende enveloppen die ervoor zorgen dat jouw post volledig intact en zonder enige beschadigingen aankomt:

 

  • Luchtkussenenveloppen zijn de perfecte keuze als je jouw post wil behoeden tegen schade in verband met schokken.

 

 

 

 

Bestel nu online bij Lyreco jouw beschermende enveloppen

 

Nieuwe beschermende enveloppen zijn het makkelijkst te bestellen via onze online webshop. Hier selecteer je de soort enveloppe en de hoeveelheid die je wilt bestellen en wij doen de rest. Heb je specifiek zakenveloppen nodig of zakelijke enveloppen voor werkdoeleinden? Met onze vakkennis komt ook dat helemaal goed!

 

Voor eventuele vragen over een van onze producten of diensten kun je ons bereiken per mail of door te bellen op het nummer 088 6032001. Natuurlijk kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

FSC product
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: