Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Materiaal
Alles zien
Kleur
Merk
Aantal laden
Afsluitbaar
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Laag/half hoge kasten

  ( 17  producten )

Ladeblokken of archiefkasten kopen? Bekijk het Lyreco aanbod!

 

Lage en halfhoge archiefkasten voor ieder wat wils

 

Jij houdt de meeste documenten lekker digitaal? Super, want dit drukt de hoeveelheid papier en verkleint je ecologische voetafdruk. Helaas kun je er niet om heen: sommige documenten moet je toch echt uitgeprint bij de hand hebben. Denk bijvoorbeeld aan originele nota’s of officiële papieren. Natuurlijk moet je deze documenten netjes bewaren en er zorgvuldig mee om gaan.

 

Bij Lyreco kun je terecht voor een breed scala aan opbergmeubilair. Verder vind je ook verschillende lage en halfhoge archiefkasten en ladeblokken. Onze archiefkasten kopen is dankzij de webshop dan ook bijzonder eenvoudig!

 

Mobiele ladeblokken

 

Toe aan wat extra opslagruimte in jouw werkplek? Een mobiel ladeblok is hiervoor de uitkomst. Zo hebben we ladeblokken met transparante lades en zelf eentje met een kussen! Multifunctioneel en handig voor wanneer er bijvoorbeeld een medewerker even wat komt overleggen.

 

TIP:

Kan jouw werkplek wel een opknapbeurt gebruiken? Kijk snel verder voor een nieuw bureau, bureaustoel en verschillende andere bureau accessoires!

 

Je archief inrichten met Lyreco

 

Iedere business is natuurlijk anders en heeft andere behoeften qua archiefinrichting. Om deze reden hebben wij verschillende kasten beschikbaar:

 

 

 

 

 

 

  • ...

 

Waarom niet een gehele kantoor makeover?

 

Eigenlijk kan je hele kantoor wel een opfrisbeurt gebruiken of je verhuist binnenkort naar een nieuw pand en je hebt nog kantoormeubilair nodig?

Bij Lyreco ben je ook hiervoor aan het goede adres. Naast kleinere kantoorartikelen, beschikken we ook over een ruime selectie meubilair.

Naast bureaus en bureaustoelen bieden we ook cafetariatafels aan! Wist je dat je bij Lyreco ook terecht kunt voor ergonomische rug- en voetsteunen?

 

Toch nog een vraag? Dan zijn we bereikbaar via mail of op het nummer 088 6032001. Uiteraard kan je ook steeds bij je vertrouwde Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Al klant of klant worden?
NF Environment.
varianten
product
Sustainable selection

Eol ladeblok met 3 laden, 42 x 50,3 x 53,3 cm, wit

Ref: 6.578.825
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: