Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
KANTOORARTIKELEN (4052)
Signalisatie (75)
Signalisatie & pictogrammen (12)
Muursignalisatie (12)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Toepassing/gebruik
Binnen (12)
Merk
DURABLE (8)
PAPERFLOW (4)
Hoogte
11.5 cm (1)
111 mm (1)
154 mm (1)
16 cm (1)
177 mm (1)
Alles zien
Breedte
154 mm (2)
215 mm (2)
23 cm (2)
233 mm (2)
17 cm (1)
Alles zien
eco-filters
groene producten (3)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Signalisatie & pictogrammen

  ( 12  producten )

Signalering en pictogrammen: Lyreco wijst je de weg

 

Open de juiste deuren met heldere signalering

 

De weg kwijt raken in een bedrijfspand, het overkomt iedereen wel eens en is ontzettend vervelend. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je zelf te laat komt op een afspraak of dat jouw gast laattijdig aankomt bij jullie meeting.

 

Met de signalering en pictogrammen van Lyreco zorg je dat iedereen weet waar hij of zij moet zijn. Daarnaast fungeert een mooi deurbord ook als blijk van erkenning voor jouw medewerkers. Mocht een medewerker van kamer wisselen, dan is dit eenvoudig aan te passen.

 

Duidelijke pictogrammen, accurate en flexibele deurborden

 

Van officiële meetings tot toiletbezoekjes: met de signalering van Lyreco staat niemand meer voor verrassingen en kan iedereen vanaf nu direct zijn weg vinden. Verander onjuiste aanwijzingen gemakkelijk door gebruik te maken van een klik- of kleefsysteem, denk bijvoorbeeld aan een nieuwe functieomschrijving of locatieverandering.

 

De pictogrammen en bordhouders zijn ook nog eens super eenvoudig aan de muur te bevestigen, waardoor je iedereen snel en effectief de weg wijst. Aluminium of plastic, schroeven of kleeftabs: kies snel jouw ideale signalering in onze webshop.

 

Bekijk snel de ruime selectie signalering online in de Lyreco webshop

 

Bestel jouw signalering direct online en iedereen zal probleemloos wegwijs zijn. Behoud het overzicht in jouw onderneming en voorzie jouw personeel van professionele badges of naambordjes.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: