Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Kleur
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Schijven

  ( 1  product )

Harddisks van Lyreco: high end opslagsystemen

 

Alleen de allerbeste opslagsystemen voor jouw data

 

Jouw data is van enorme waarde. Ze vormt vaak de essentie van jouw bedrijf. Hiermee vertrouw je natuurlijk niet gelijk welke drager. De harddisks en DVD writers van Lyreco bewaren alles veilig en tegelijk makkelijk om te raadplegen. Met deze handige top notch systemen bescherm je alle gevoelige data en dus je bedrijf.

 

Harddisks van Lyreco: vertrouwen te over

 

Wil je een grote massa data vervoeren? Met de Lyreco harddisks kom je hoegenaamd geen plaats te kort: Zelfs de zwaarste bestanden worden vlotjes opgeslagen en makkelijk weer geraadpleegd. Praktisch dus; één van de kernkwaliteiten van het Lyreco assortiment.

 

Harddisks snel en handig bestellen? Op de Lyreco website

 

Selecteer de harddisks die jou toelaten om probleemloos en snel je data te lezen en op te slaan, plaats je bestelling via deze webshop het is klaar. Lyreco doet de rest. Ook onze DVD's en flashgeheugen houden jouw onderneming op kruissnelheid.

 

Vragen over onze producten en diensten? Stel ze dan via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: