Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printtechnologie
Alles zien
Kleur
Gramgewicht per m²
Merk
Papierformaat
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Wit papier

  ( 14  producten )

Gerecycled wit papier van Lyreco: milieubewuste kwaliteit

 

Een duurzaam en verantwoord topproduct

 

Als ondernemer heb je een voorbeeldfunctie en is het belangrijk om je verantwoordelijkheid te nemen wat betreft het milieu en onze samenleving. Gebruik daarom wit gerecycled printpapier van Lyreco voor alle printers, kopieermachines en scanners.

 

Ons milieuvriendelijk papier is ook vriendelijk voor jouw printers, toestellen én de gebruikers. Daarnaast is er geen verschil in kwaliteit met regulier printpapier. Een duidelijker win-win scenario is er niet!

 

Verklein jouw ecologische voetafdruk met gerecycled papier

 

Zorg ervoor dat jouw printers en kopieertoestellen groener werken en gebruik wit gerecycled printpapier van Lyreco. Daarnaast minimaliseert Lyreco’s ecologisch papier de impact op jouw apparaten, zodat deze langer meegaan en optimaal blijven presteren. De vellen papier komen gemakkelijk uit je toestel en stralen professionaliteit uit.

 

Bestel je gerecycled wit papier nu online

 

Bij Lyreco vinden we het belangrijk om milieubewust te ondernemen. Ga daarom voor gerecycled wit printpapier en jouw bedrijf én het milieu zullen hier op vooruit gaan! Onderneem verantwoord en jouw medewerkers, partners en klanten zullen je dit in dank afnemen en niet te vergeten de generaties na ons.

 

Voor een onderneming in beweging gebruik je ook onze duurzame printers en kantoorartikelen.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

EU Ecolabel
FSC product
product
Al klant of klant worden?
EU Ecolabel
FSC product
product
Sustainable selection

Ref: 17.242.341
Al klant of klant worden?
EU Ecolabel
FSC product
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: