Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Materiaal
Breedte
Hoogte
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Naambordjes

  ( 5  producten )

Naambordjes van Lyreco: houd het persoonlijk

 

Vergeet geen naam meer en gebruik naamkaartjes

 

Naamkaartjes zijn essentieel wanneer vele nieuwe mensen bij elkaar komen tijdens een seminar, vergadering of andere gelegenheid. Ook op kleinere schaal zijn professionele naambordjes erg belangrijk. Het voorkomt gênante situaties en iedereen voelt zich persoonlijk betrokken, omdat je elkaar bij de naam kunt aanspreken. Je maakt sneller connecties met mensen wanneer je hun naam kent. Spreek mensen aan met hun naam en maak een professionele indruk. 

 

Vele verschillende naambordjes, één topmerk

 

Naamkaartjes kunnen worden gebruikt tijdens vele verschillende gelegenheden. Natuurlijk is het belangrijk om de vormgeving in eigen hand te hebben zodat de naambordjes de juiste boodschap uitdragen. Omdat Lyreco alleen topkwaliteit garandeert hebben wij gekozen voor één gerenommeerd merk: Durable. Dit is een bekend merk op het gebied van evenement- en bureaumateriaal.

 

Plaats je bestelling naambordjes online bij Lyreco

 

Kies voor professionaliteit en bestel jouw naambordjes in een handomdraai in onze webshop. Ook visitekaartjes, muurborden en pictogrammen vind je terug in ons ruime assortiment.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: