Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Aantal kopieën
Breedte
Hoogte
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Listing/Computer papier

  ( 9  producten )

Listingpapier van Lyreco: afscheurbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

 

Tonnen data, zuiver en overzichtelijk afgedrukt op listingpapier

 

Om lange voortlopende documenten af te drukken gebruik je best betrouwenswaardig listingpapier. Het zeer kwalitatieve computerpapier van Lyreco valt op met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en degelijkheid in een rijkelijk assortiment met verschillende maten en kleuren.

 

Listingpapier voor elk soort document

 

Het Lyreco listingpapier gamma bevat het gepaste papier voor elk gebruik en elk apparaat. Daarbovenop rollen de documenten mooi samenhangend en vlot je toestel uit, waardoor blokkeringen vermeden worden.

 

Na het afdrukken scheur je de vellen makkelijk af voor mooi overzichtelijke documenten met jouw benodigde data. Je vindt bij ons listingpapier in verscheidene formaten:

 

  • 380x11

 

  • 365x11

 

  • 240x12

 

  • 240x11

 

Steeds verkrijgbaar in dozen met 2000 of 1000 vellen.

 

Koop je listingpapier nu razend gemakkelijk op de Lyreco webshop

 

Kies het listingpapier dat jij nodig hebt en bestel het in no time op deze website. Grafisch papier of telrollen bijkopen? We hebben alles in huis om jouw onderneming steeds optimaal draaiende te houden.

 

Verdere vragen over onze producten en diensten? Stel ze via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Vanzelfsprekend kan je ook steeds bij jouw Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: