Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Breedte
Lengte
Papierformaat
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Paklijstenveloppen

  ( 5  producten )

Laat je verpakkingen spreken met Lyreco paklijstenveloppen

 

Voeg extra documenten bij jouw verzending met onze paklijstenveloppen

 

Wil je een pakket versturen en verzendlijsten of andere extra documenten toevoegen, zonder nog een extra verzending te doen? Gebruik dan paklijstenveloppen of documentenhoesjes van Lyreco. Dankzij de zelfklevende achterzijde kun je uitgaan van een stevige, betrouwbare bevestiging aan jouw pakket. Zo bereiken ook de extra documenten in goede orde hun bestemming. 

 

Voor ieder document zijn er wel paklijstenveloppen

 

Bij Lyreco hebben we alle zelfklevende paklijstenveloppen die jij maar nodig kunt hebben om pakketten in goede orde te verzenden. Kies uit diverse maten documentenhoesjes, zowel bedrukt als onbedrukt. Voor ieder transport en voor iedere gelegenheid is er wel een paklijstenveloppe.  

 

Paklijstenveloppen bestel je online bij Lyreco

 

Belangrijke items verzenden? Kies op onze website jouw perfecte paklijstenveloppen en je hebt ze binnen voor je het weet. Beschermende enveloppen, zakenveloppen of balgenveloppen nodig? Ook die vind je op onze website.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: