Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Kleur van zitting
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Conferentie stoelen

  ( 4  producten )

Receptie- en conferentiestoelen van Lyreco: bied comfort voor je bezoekers

 

Comfort zorgt voor een aangename sfeer, dankzij de juiste stoel

 

Het valt niet te vermijden dat bezoekers van jouw bedrijf zo nu en dan even moeten wachten. Je maakt het hen in dat geval maar best zo aangenaam mogelijk; zo schep je steeds een aangename en productieve sfeer. Het brede gamma aan receptiestoelen van Lyreco zet je visite op een troon. Als gastheer toon jij zo meteen je goede intenties voor een fijne samenwerking.

 

Conferentiestoelen van Lyreco: jij bepaalt het comfort

 

Je doel is zonneklaar: de wachttijd voor je gasten zo aangenaam mogelijk laten wegtikken. Hoe je dat doet wordt mede bepaald door de cultuur binnen jouw bedrijf. Ook de grootte en vorm van de ruimte en vanzelfsprekend je budget zijn hierbij van tel. In ons receptiestoelen gamma vind je voor elk wat wils: eenvoudige stoelen, poefen, hoekmodules, luxueuze banken… Jij kiest geheel zelf hoe je je bezoek ontvangt.

 

Al onze stoelen zijn uitermate geschikt om aan je bedrijfsreceptie te plaatsen of om mensen te ondersteunen bij seminaries, conferenties of congressen. In deze gevallen is het immers van cruciaal belang dat de aanwezigen zich steeds comfortabel voelen.

 

Receptiestoelen bestel je snel en gemakkelijk op de Lyreco webshop

 

Kies en bestel jouw perfecte receptie- of conferentiestoelen nu op onze webshop. Lyreco gaat tot het uiterste om je zo goed mogelijk bij te staan. Nog kantoormeubilair zoals conferentietafels of bureaus nodig? Je vindt het allemaal in ons ontzettend brede assortiment.

 

Nog een vraagje over een product of dienst? Stuur gerust een mail of bel ons op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Sustainable selection

Medina vouwstoel, polypropyleen, zwart

Ref: 10.125.522
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Alba Smile vouwstoel, kunststof, zwart

Ref: 14.073.528
Al klant of klant worden?
product
Sustainable selection

Savannah receptiestoel met 4 poten, stof, zwart

Ref: 10.125.533
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: