Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Schrijfmachine linten

  ( 1  product )

Lyreco schrijfmachinelinten: de beproefde methode

 

Voorzie je schrijfmachine van linten met uitmuntende kwaliteit

 

Nieuwe schrijfmachines vind je nog slechts zeer zelden te koop. Toch zijn er nog vele mensen die zo’n toestel gebruiken omwille van de charme of zekerheid die het biedt. Het is nog steeds een aangename werkwijze: elke letter meteen op het blad zien verschijnen. Wie wil blijven gebruik maken van een schrijfmachine wordt door Lyreco ondersteund met hoogwaardige schrijfmachinelinten.

 

Schrijfmachinelinten: zwart op witte degelijkheid

 

Lyreco wilt jou steeds voor lange periodes verder helpen. Daarom bevat ons assortiment alleen schrijfmachinelinten van topkwaliteit. Je kan kiezen uit deze merken:

 

  • Brother

 

  • Triumph

 

  • OKI

 

Jouw schrijfmachinelinten in voorraad op de Lyreco webshop

 

Schrijfmachinelinten online kopen is een eitje op de Lyreco website. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt, doen we alles om jou professioneel verder te helpen. Ook printerlinten en rekenmachinelinten nodig? Bij Lyreco vind je het allemaal.

 

Nog een vraagje over een product of dienst? Stuur gerust een mail of bel ons op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: