Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Aantal treden
Merk
Hoogte
Alles zien
Kleur
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Trapjes & ladders

  ( 9  producten )

Ga veilig omhoog en omlaag met de trapjes, opstapkrukken en ladders van Lyreco

 

Stabiele trappen, ladders en opstapkrukken, in een veilige organisatie kun je niet zonder

 

Documenten, materialen en producten worden vaak in de hoogte gestapeld in kasten of rekken, om ruimte te besparen. Handig, maar dan liggen ze niet meer binnen handbereik. Je bereikt deze items alleen op een veilige manier via een stevige opstapkruk of trap.

 

Moet je wel eens een lamp vervangen? Een ventilator herstellen of een andere klus in de hoogte doen? Ook daarvoor wil je natuurlijk veilige, stevige trapjes en ladders in huis hebben. Garandeer de veiligheid van jouw medewerkers en kies voor betrouwbare, stevige ladders en opstapjes van Lyreco.  

 

Voor iedere klus hebben wij het juiste opstapje

 

Hoe hoog moeten jouw medewerkers gaan? En bij welke ondersteuning voelen ze zich het beste? Dat verschilt per organisatie. Daarom hebben we bij Lyreco een uitgebreid aanbod aan opstapkrukken, trapjes en ladders. Maar voor al onze items geldt: ze zijn  flexibel inzetbaar, makkelijk op te bergen en heel erg veilig.

 

Bestel je trapjes en ladders in de Lyreco webshop

 

Heb je ons aanbod aan trapjes en ladders al bekeken? Kies snel één van onze  superveilige en handige exemplaren en bestel direct via de webshop. Want bij Lyreco helpen we jouw bedrijf én medewerkers graag om grote hoogtes te bereiken. Op zoek naar meer? Je vindt bij ons ook steekwagens en trolleys voor veilige en snelle verplaatsingen.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: