Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computers en software

  ( 12  producten )

Lyreco computerapparatuur: werken op een fijne manier

 

Optimalisatie en kwaliteit verzekerd met het perfecte toebehoren voor computers

 

Bedrijven kiezen voor Lyreco omdat wij topkwaliteit tot in de kleinste details bieden. Daarnaast leveren we ook computerapparatuur van hoge kwaliteit aangezien we alles aanbieden op het gebied van werkmateriaal en kantoorbenodigdheden. Het zijn allemaal topproducten die het werk efficiënter en eenvoudiger maken.

 

Verlicht werkzaamheden met onze computerapparatuur

 

Speakers, opladers, docking stations, hubs, headsets, adaptors... de computerapparatuur van Lyreco maakt al het computerwerk lichter. Wil jij de beste randapparatuur aanbieden aan jouw medewerkers om het werk te versoepelen en zo aangenaam mogelijk te maken? Lyreco staat voor productiviteit, duurzaamheid én het belangrijkst: groot gebruikscomfort.

 

Bestel eenvoudig en snel je computerapparatuur bij Lyreco

 

Profiteer van de voordelige prijzen en de goede kwaliteit en bestel vandaag nog je computerapparatuur via de website. Voor de beste printkwaliteit hebben we bij Lyreco tevens computerschermen en printers die precies bij jouw bedrijf passen. Bekijk ook eens onze ruime collectie computertoebehoren. Je zult snel de meerwaarde inzien van onze diensten!

 

Stel al je vragen over producten of diensten per mail of telefonisch op het nummer 088 6032001. Natuurlijk kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: