Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Sorteercapaciteit
Alles zien
Aantal biljetvakken
Aantal muntvakken
Telsnelheid
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Geldtelmachines, detectors

  ( 12  producten )

Krijg inzicht in je cashflow met geldtelmachines en valsgelddetectors van Lyreco

 

Je contant geld altijd correct geteld met een geldtelmachine

 

Als ondernemer wil je weten waar je staat met je bedrijf. Zeker als het om je financiën gaat. Je doet er dus verstandig aan om altijd een gedetailleerd overzicht te hebben van de hoeveelheid contant geld binnen jouw organisatie. Snel en foutloos je geld tellen is niet alleen belangrijk om inzicht te hebben, maar ook voor de veiligheid van jouw bedrijf.

 

Een ander bijkomend voordeel is dat de geldtelmachines en detectors van Lyreco ieder vals eurobiljet of muntstuk er meteen uitfilteren. Zo beperk je het risico op onverwachte verrassingen. Het getelde en gecontroleerde geld berg je vervolgens op in veilige en handige geldkoffersmuntlades of muntknipjes.

 

We hebben geldtelmachines en toebehoren voor ieder bedrijf

 

Of je nu een kleine eenmanszaak hebt of een multinational bent, bij Lyreco hebben we geldtelmachines die passen bij bedrijven van iedere grootte. Ook voor ons opbergmateriaal en toebehoren hebben we een scala aan oplossingen op maat voor iedere grootte van cashflow.

 

Bij Lyreco besteld is altijd goed geteld

 

Onderschat de voordelen van een juist inzicht in jouw volledige cashflow niet en bestel je geldtelmachines en vals geld detectors via de webshop van Lyreco. Daarnaast bestel je bij ons eenvoudig en snel ook kluizenkastenladeblokken en archiefrekken.

 

Heb je een vraag over één van onze producten of diensten? We zijn bereikbaar via mail of telefonisch op het nummer 088 6032001. Je kunt natuurlijk ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: