Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


PERSOONLIJKE BESCHERMING

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen doe je online bij Lyreco

 

Optimaal beschermd in professionele veiligheidskleding van Lyreco

 

De veiligheid van jouw werknemers is belangrijker dan wat dan ook. Natuurlijk zijn hiervoor de vele procedures in het leven geroepen, maar daarnaast is ook beschermende veiligheidskleding kopen onmisbaar.

 

Iedere taak vraagt om specifieke kleding, daarom is de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen kopen ontzettend belangrijk. In de Lyreco webshop vind je bescherming voor oren, handen, hoofd, ogen, voeten en het hele lichaam.

 

Zorg ervoor ervoor dat je medewerkers optimaal beschermd zijn:

 

 

 

  • Beschermende werkhandschoenen, handschoenen en wegwerphandschoenen voor handbescherming

 

 

 

 

 

  • Beschermende werkkleding: overalls, overschoenen, werkbroeken, schorten, haarkapjes, kniestukken, labjassen, veiligheidsvestjes, regenkleding

 

Veiligheid is prioriteit: persoonlijke bescherming kopen

 

Bij Lyreco kun je terecht voor een brede selectie aan veiligheidskleding. Gebruik de zoekfunctie in onze webshop en je vindt direct wat je nodig hebt.

 

Op zoek naar middelen om de werkplek nog veiliger te maken? Bekijk dan ook eens onze andere veiligheidsuitrustingen.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

De beste merken vind je bij Lyreco: