Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
MEUBILAIR (661)
Kantoor accessoires (415)
Voeten & rugsteunen (11)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Kleur
Zwart (7)
Antraciet (1)
Grijs (1)
Wit (1)
Verstelbaar
Ja (7)
Nee (1)
Materiaal
Plastic (5)
Metaal (2)
ABS (1)
Merk
FELLOWES (3)
LEITZ (2)
SCORE (1)
eco-filters
groene producten (1)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Voeten & rugsteunen

  ( 11  producten )

Voetensteunen: een goede houding is ontzettend belangrijk

 

Zit comfortabel aan je bureau met de juiste voetensteun

 

Comfortabel zitten gaat verder dan een goede bureaustoel. De beenhouding is van grote invloed op bijvoorbeeld de rug en nek. Voetensteunen zijn onterecht ondergewaardeerd. De Lyreco steunen zorgen voor verlichting van typische klachten van mensen met een zittend beroep.

 

Voetensteunen: flexibel en praktisch

 

Een voetensteun kan het best zwaar te verduren krijgen tijdens een werkdag, om deze reden moet het systeem niet alleen flexibel, maar ook solide zijn. Deze combinatie vind je zeker terug bij de voetensteunen van Lyreco. Allen zijn ze verstelbaar in hoogte en kun je kiezen uit verschillende maten. Bij Lyreco vind je altijd wat aansluit op jouw wensen.

 

Plaats jouw bestelling voetensteunen online bij Lyreco

 

Werk je niet comfortabel op kantoor en heb je last van typische klachten die horen bij een zittend beroep? Bestel dan de perfecte voetensteunen om te zorgen dat jij zorgeloos aan de slag kunt. Bekijk ook eens onze bureaustoelen en stoel accessoires voor een ergonomische werkplek.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: