Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Materiaal
Alles zien
Merk
Alles zien
Kleur
Alles zien
Toepassing/gebruik
Alles zien
Maat
Alles zien
Type kledingstuk
Alles zien
Geslacht
Kleding met hoge zichtbaarheid (EN ISO 20471)
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beschermkleding

  ( 26480  producten )

Aangepaste werkkleding draagt bij tot de dagelijkse veiligheid in de werkomgeving. Kleding beschermt tegen invloeden van omgevingsfactoren zoals koude, warmte, regen of juist zonneschijn. Naarmate die invloeden risicovoller worden, wordt de mate van bescherming steeds belangrijker. Kies daarom uit ons uitgebreid aanbod de juiste werk- en veiligheidskleding die het mogelijk maakt om veilig en goed beschermd te werken in alle omstandigheden.

De Employee Safety Manager laat jouw medewerkers toe een individueel en volledig kledingpakket te kiezen uit een assortiment dat jij als werkgever op voorhand samenstelt. Zo krijg je meteen ook inzicht in de aanschaf van PBM binnen jouw organisatie.

Wat is nu precies het verschil tussen werkkleding en veiligheidskleding?

Werkkleding is in eerste instantie bedoeld om het productieproces te beschermen, en niet zozeer de drager. Denk bijvoorbeeld aan schone kleding in een omgeving waar met voedsel wordt gewerkt.

Veiligheidskleding is bedoeld om de drager te beschermen. Het gaat hierbij om bescherming tegen schadelijke en mogelijk zelfs risicovolle invloeden zoals:

  • Koude, regen en wind;
  • Hitte;
  • Gevaarlijke stoffen (zuren, basen, oplosmiddelen, oliën, chemicaliën);
  • Gevaarlijke omstandigheden (zoals snijden, schuren, statische – en elektrische ontladingen, explosiegevaar);
  • Straling (zoals UV en infrarood).

Samen met onze partners Ansell (Alphatec, Microgard), Crosshatch, Dupont (Tyvek, Tychem), Fristads, HaVeP, Lyngsøe, Portwest, Sioen, Schijvens (T’riffic), Tranemo, Tricorp en Vespo (Santino) hebben wij het assortiment zorgvuldig voor jou samengesteld.

Tevens werden er in samenwerking met klanten speciale branche-concepten ontwikkeld zoals de Intersafe Contractor-line, Maintenance-line en Infra-line.

Maak je keuze uit ons assortiment werkkleding en veiligheidskleding. Neem bij vragen contact op met jouw customer service medewerker.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.