Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Bandtechnologie
Gecomprimeerde opslagcapaciteit
Merk
Systeemeigen opslagcapaciteit
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Andere opslagmedia

  ( 1  product )

Geef jouw apparaten meer opslag met Lyreco’s datacartridges

 

Removable datacartridges: breid jouw datacenters gemakkelijk uit

 

Natuurlijk kennen we allemaal de USB-stick, externe harde schijf of DVD, maar een datacartidge mag zeker niet in dit rijtje ontbreken. Deze vorm van opslag steek je in de computers zelf, dit zorgt voor optimale connectie en snelheid.

 

De opslagcapaciteit staat gelijk aan die van een vaste harde schijf, het grote voordeel is echter dat datacartridges net zo gemakkelijk mee te nemen zijn als een kleine USB-stick. Het maakt niet uit hoe groot de bestanden of softwareprogramma’s zijn, je neem ze gemakkelijk overal mee naar toe.

 

HP datacartridges: de professionele kwaliteit voor de hoogste efficiëntie

 

Jouw data is ontzettend belangrijk, daarom vertrouwen wij alleen op een deskundige partner. Al onze datacartridges zijn gemaakt door HP. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit en is jouw data altijd veilig.

 

Bestel nu jouw datacartridges gemakkelijk online bij Lyreco!

 

Plaats jouw bestelling datacartridges eenvoudig in onze webshop. Op zoek naar ander  computertoebehoren of bijvoorbeeld CD's en DVD’s? Geen probleem, ook hiervoor ben je bij Lyreco aan het goede adres.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze via e-mail of telefonisch via 088-6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan je Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: