Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Batterijduur
Bedrijfsmodus
Taal
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Defibrillatiekit

  ( 37  producten )

Lyreco defibrillatiekits: onmisbaar EHBO gereedschap

 

Reanimeren met een professionele defibrillator

 

EHBO redt levens. Hoe meer medewerkers hierin thuis zijn, hoe veiliger. Dat betekent niet dat iedereen een uitgebreide medische opleiding moet genoten hebben. Met de defibrillatiekits van Lyreco wordt reanimeren een makkelijke klus voor iedereen.

 

Het volstaat om de beluisterbare instructies te volgen of de korte tekst in jouw taal te lezen. Doe je iets niet helemaal juist? Dan zal het systeem je hierop wijzen. Zo’n defibrillatiekit zorgt ervoor dat je steeds de rust en het overzicht bewaart.

 

Defibrillatiekits: handige, hoogtechnologische reddings-tools

 

Bij een ongeluk, is rustig blijven de boodschap. Met onze defibrillatiekits weet je je in elk geval helemaal bijgestaan. De te volgen stappen zijn glashelder te beluisteren of te lezen in woord en beeld. Zo ben je er zeker van dat je alles goed doet.

 

Via wifi worden zelfs patiëntgegevens doorgestuurd naar de hulpverleners die meteen ook gealarmeerd worden. De toestand van ieder toestel valt makkelijk na te gaan en af te lezen. Zo kan je steeds zien wanneer een toestel moet vervangen worden: een ijzersterke garantie voor constante medische bescherming.

 

Koop je defibrillatiekits nu via de Lyreco webshop

 

Ga na hoeveel defibrillatiekits je nodig hebt en koop ze nu online op de Lyreco webshop. Ook EHBO kits of veiligheidssignalisatie hebben we in voorraad om jouw bedrijf om te vormen tot een geheel veilige omgeving.

 

Vragen over onze producten en diensten? Stel ze makkelijk via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Vanzelfsprekend kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: