Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Waterdicht
Merk
Alles zien
Detecteerbaar
Steriel
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Pleisters & medische toebehoren

  ( 118  producten )

Pleisters en medisch materiaal: doeltreffende behandeling

 

Het juiste EHBO-materiaal, een teken van responsabiliteit

 

Gaat er toch even wat mis en raakt er iemand gekwetst, dan ben je maar best helemaal voorzien van het juiste verzorgingsmateriaal. Het welzijn van je medewerkers én je onderneming hangen er namelijk vanaf. Met pleisters en medisch materiaal van Lyreco pas je meteen de juiste behandeling toe, onmiddellijk na het incident. Zo bescherm je jouw mensen en start je een gunstig verder verloop van het zorgtraject.

 

Pleisters en medisch materiaal: snelverbanden, coldpacks en meer

 

De wijze waarop mensen kwetsuren oplopen kan fel verschillen. Een ongeluk is gauw gebeurd. Of het nu gaat om wonden, verbranding, zwelling, ontsteking… Je beschikbare voorraad aan pleisters en medisch materiaal moet je steeds in staat stellen om de eerste hulp toe te dienen.

 

Daarom heeft Lyreco pleisters in alle maten, hot- en coldpacks, desinfecterende sprays, oogspoelmiddel, koudespray … kortom: alles wat letsels tot een minimum herleidt en een vlot herstelproces in de hand werkt.

 

Koop je pleisters en medisch materiaal op de Lyreco webshop

 

Bekijk ons ruime gamma aan pleisters en medisch materiaal en bestel je benodigde spullen op deze webshop. Wij houden je voorraad op peil met modern materiaal. Nog EHBO kits of extra veiligheidskleding gezocht? Lyreco heeft het allemaal.

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product

Tekentang, per stuk

Ref: 11.519.063
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: