Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 8
Merk
Stijl van onderstel
Vorm van tafelblad
Tafelblad diepte
Lengte van tafelblad
Alles zien
Kleur
Aantal personen
Tafelblad diameter
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Conferentie- & vergadertafels

  ( 24  producten )

Conferentietafels van Lyreco voor een informele, stijlvolle sfeer

 

Gebruik de juiste tafels voor iedere gelegenheid

 

Voor netwerken met nieuwe potentiële zakenrelaties is het ontzettend belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Met de juiste conferentietafels zorg je ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

Je wilt er natuurlijk voor zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt tijdens jouw inspirerende evenementen. Wat heerlijke hapjes op de conferentietafels en je creëert eenvoudig de ongedwongen sfeer die wenselijk is op een evenement.

 

Lyreco conferentietafels zijn flexibel inzetbaar

 

De vormgeving van de conferentietafels zorgt ervoor dat de ruimte efficiënt kan worden ingericht om zo optimale interactie te ondersteunen en stimuleren. Wat je ook wenst, rond of vierkant, bij Lyreco vind je exact waar je naar op zoek bent.

 

Bestel conferentietafels en vergadertafels eenvoudig online bij Lyreco

 

Kies de tafels die de gewenste uitstraling en comfort hebben en plaats je bestelling online. Ook conferentiestoelen of presentatiemateriaal nodig? Bij Lyreco hebben we alles op voorraad en ben je verzekerd van topservice.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?
www.pefc.org
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: