Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Type filter
Merk
Schermformaat
Schermgrootte
Alles zien
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beeldschermfilters

  ( 20  producten )

Beeldschermfilters van Lyreco zorgen voor privacy en comfort

 

Met een beeldschermfilter bescherm je jouw werk en je ogen  

 

Digitale data vormt het hart van jouw bedrijf. Deze gevoelige informatie wil je natuurlijk beschermen tegen pottenkijkers. Zorg dus dat bezoekers en onbevoegden niet zomaar kunnen zien wat er op jouw beeldscherm staat.  Dat doe je eenvoudig met de beeldschermfilters van Lyreco.

 

Met een beeldschermfilter sla je zelfs twee vliegen in één klap: je beschermt niet alleen je gegevens, maar ook je ogen. Beeldschermfilters beperken namelijk ook de vervelende weerspiegeling op je scherm. Doe je werk zonder zorgen en zonder vermoeide ogen met de beeldschermfilters van Lyreco.  

 

Voor ieder scherm hebben wij beeldschermfilters

 

Van 12.5 tot 24 inch. Hoe groot jouw scherm ook is, bij Lyreco hebben we de perfecte beeldschermfilter. Onze filters zijn daarnaast super degelijk en duurzaam. We garanderen de kwaliteit die jij nodig hebt om productief te werken, door hoge kwaliteits beeldschermfilters aan te bieden van merken als Fellowes en 3M. Zo kun jij altijd met de benodigde privacy je werk doen.

 

Beeldschermfilters snel en makkelijk in huis? Bestel online bij Lyreco

 

Je bestelt al jouw beeldschermfilters snel en makkelijk online. Kies in onze webshop het formaat beeldschermfilter wat jij nodig hebt, dan nemen wij het vanaf daar van je over.  We zorgen voor een snelle levering, zodat jij binnen no time goed beschermd aan het werk kunt. Heb je ook nieuwe monitoren of computertoebehoren nodig? Die vind je uiteraard ook in de Lyreco webshop!.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: