Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Type filter
Schermformaat
Schermgrootte
Alles zien
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Beeldschermfilters

  ( 17  producten )

Beeldschermfilters van Lyreco zorgen voor privacy en comfort

 

Met een beeldschermfilter bescherm je jouw werk en je ogen  

 

Digitale data vormt het hart van jouw bedrijf. Deze gevoelige informatie wil je natuurlijk beschermen tegen pottenkijkers. Zorg dus dat bezoekers en onbevoegden niet zomaar kunnen zien wat er op jouw beeldscherm staat.  Dat doe je eenvoudig met de beeldschermfilters van Lyreco.

 

Met een beeldschermfilter sla je zelfs twee vliegen in één klap: je beschermt niet alleen je gegevens, maar ook je ogen. Beeldschermfilters beperken namelijk ook de vervelende weerspiegeling op je scherm. Doe je werk zonder zorgen en zonder vermoeide ogen met de beeldschermfilters van Lyreco.  

 

Voor ieder scherm hebben wij beeldschermfilters

 

Van 12.5 tot 24 inch. Hoe groot jouw scherm ook is, bij Lyreco hebben we de perfecte beeldschermfilter. Onze filters zijn daarnaast super degelijk en duurzaam. We garanderen de kwaliteit die jij nodig hebt om productief te werken, door hoge kwaliteits beeldschermfilters aan te bieden van merken als Fellowes en 3M. Zo kun jij altijd met de benodigde privacy je werk doen.

 

Beeldschermfilters snel en makkelijk in huis? Bestel online bij Lyreco

 

Je bestelt al jouw beeldschermfilters snel en makkelijk online. Kies in onze webshop het formaat beeldschermfilter wat jij nodig hebt, dan nemen wij het vanaf daar van je over.  We zorgen voor een snelle levering, zodat jij binnen no time goed beschermd aan het werk kunt. Heb je ook nieuwe monitoren of computertoebehoren nodig? Die vind je uiteraard ook in de Lyreco webshop!.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Voor vragen rond Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Intersafe bel 078-6524738.
Voor vragen over kantoorproducten en Lyreco bel 088-6032001.
Wij zijn bereikbaar van 10:00-12:00 en van 14:00-16:00 uur.

We hebben alle veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet in onze FAQ pagina om je zo snel mogelijk te helpen.
Stel je vraag aan onze klantendienst via het contactformulier.

De beste merken vind je bij Lyreco: