Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 2
Merk
Type slot
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Hangsloten

  ( 6  producten )

Hangsloten van Lyreco: tools voor zekerheid

 

Absolute veiligheid met een simpel hangslot

 

Om bepaalde ruimtes of kasten efficiënt af te sluiten zijn hangsloten nog steeds zeer beproefde werkmiddelen. Daarbovenop zijn ze relatief klein in omvang en makkelijk om te vervoeren. De hangsloten van Lyreco zijn elk op zich typevoorbeelden van onverwoestbare degelijkheid. Een kast of ruimte die je hiermee afsluit, blijft ondoordringbaar voor ‘onbevoegden’.

 

Lyreco hangsloten: stevig en van prima kwaliteit

 

Voorkeuren verschillen. Sommige mensen verkiezen een sleutelslot, anderen hebben liever een exemplaar met cijfers. Wat je ook verkiest: de hangsloten van Lyreco bieden optimale vergrendeling. Ze zijn vervaardigd uit de beste materialen, wat hen tot echte krachtpatsers maakt.

 

Hangsloten kopen doe je probleemloos bij Lyreco

 

Selecteer de hangsloten die jou het meeste comfort bieden en de hoogste mate van veiligheid garanderen. Vervolgens plaats je simpel je bestelling op deze webshop. Ook sleutelhangers, kluizen of sleutelkasten nodig? Daarvan hebben we er bij Lyreco altijd massa’s op voorraad.

 

Stel je vragen over onze producten of diensten gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Natuurlijk kan je ook altijd bij jouw Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: