Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Merk
Sorteercapaciteit
Alles zien
Aantal biljetvakken
Aantal muntvakken
Telsnelheid
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Geldkoffers & benodigdheden

  ( 12  producten )

Veiligheid en comfort met Lyreco geldkistjes  

 

Berg je cash geld netjes op in een geldkoffer

 

Werk jij binnen jouw bedrijf met cash geld? Bijvoorbeeld als horecazaak of winkelier? Dan wil je dat jouw cash omzet veilig wordt opgeborgen. Gebruiksgemak en degelijkheid maken hierbij het verschil. Behoud een goed overzicht met de Lyreco geldkistjes. Zo ben je verzekerd dat jouw geld veilig is en voorkom je nare situaties en misverstanden.

 

Onze geldkoffers en toebehoren zijn ontworpen voor jouw toepassingen

 

Lyreco is leverancier van al het benodigde kantoor- en werkplekmateriaal. Dus ook  geldkistjes op maat voor iedere organisatie. Daarnaast ben je voor valsgelddetectoren en muntknipjes ook bij ons aan het juiste adres. Een veilige en goede verwerking van jouw cashflow is niet alleen jouw zorg, maar ook de onze. Dit maakt het verschil in accuraatheid en tijd.

 

In onze webshop bestel je jouw geldkoffers en -kistjes eenvoudig online

 

Kies in onze webshop eenvoudig jouw benodigdheden voor een optimaal beheer van jouw cashflow binnen jouw organisatie. Ook op zoek naar sleutelkasten en kluizen? Ook deze bestel je eenvoudig bij Lyreco.

 

Voor al jouw vragen over onze producten en diensten kun je ons mailen, of bellen op 088 9032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij je Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: