Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Lengte van plateau
Maximaal weegvermogen
Merk
Platformbreedte
Scherm
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Weegschalen

  ( 4  producten )

Lyreco weegschalen: de meest accurate gewichtsbepaling

 

Gebruik de juiste weegschaal en ken altijd het exacte gewicht

 

Niet alleen bij verkoop, maar ook tijdens de productie is het gewicht een essentiële indicatie. Gewicht gaat over hoeveelheid en kosten. Gebruik de weegschalen van Lyreco en zorg dat jouw personeel altijd precies het gewicht van grondstoffen en producten kan nagaan. Zo behoud jij de controle over jouw business.

 

Weegschalen voor licht- en zwaargewichten

 

Afhankelijk van de goederen en producten, kies je voor een weegschaal geschikt voor zwaargewichten of lichtgewichten. Bij Lyreco kun je terecht voor weegschalen in vele soorten en maten. Of het nu gaat om hele kleine gewichten of juist zware gewichten boven de honderd kilo: bij Lyreco ben je aan het juiste adres. Al onze weegschalen lopen van 2 gram tot en met 180 kilogram.

 

Bestel makkelijk je weegschalen via de Lyreco webshop

 

Bepaal welke weegschaal past bij jouw onderneming en bestel deze eenvoudig online in onze webshop. Alles netjes inpakken na het wegen? Neem snel een kijkje bij onze verzenddozen en verpakkingstape.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: