Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
PAPIER EN ENVELOPPEN (586)
Briefpapier (18)
Schrijfpapier (2)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Printtechnologie
Inkjet (2)
Laser (2)
Merk
CONQUEROR (2)
Kleur
Crème (1)
Wit (1)
Gramgewicht per m²
100 gsm (2)
Papierformaat
A4 (2)
eco-filters
FSC (2)
groene producten (2)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Schrijfpapier

  ( 2  producten )

Exclusief briefpapier: een luxueus en verfijnd communicatiemiddel

 

Bijzondere aangelegenheden communiceer je op exclusief briefpapier

 

Voor speciale aangelegenheden zoals een invitatie, brochure of felicitaties is standaard briefpapier niet de beste keuze. Kies in zo’n geval voor het exclusief briefpapier van Lyreco. Dit papier is extra dik en voelt daarom extra hoogwaardig aan. Een watermerk vergroot nog verder de indruk van verfijning.

 

Exclusief briefpapier geschikt voor alle apparaten

 

Exclusief briefpapier van Lyreco mag dan wat dikker zijn, het vloeit vlotjes uit elk printtoestel. Zo verkrijg jij een zeer kwalitatief resultaat met je laser- en inkjet printers. Dit papier heeft een A4 formaat en is te bekomen in het wit of ivoorkleurig.

 

Koop je exclusieve briefpapier nu kinderlijk envoudig op de Lyreco website

 

Kies het exclusief briefpapier waarmee jij echt een gevoelige snaar raakt bij je bestemmelingen en plaats hier online je bestelling. Lyreco garandeert altijd een voorspoedig verloop van de levering en een topservice. Ook schrijfpapier of printpapier vind je bij ons in alle mogelijke vormen en tinten.

 

Nog vragen over onze producten en diensten? Stel ze dan makkelijk via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Vanzelfsprekend kan je ook steeds bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

De beste merken vind je bij Lyreco: