Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 4
Merk
Etiketgrootte
Gramgewicht per m²
Printtechnologie
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Badges en kaartjes

  ( 14  producten )

Maak jezelf kenbaar met onze badges en alles wat daarbij hoort
 

Een badge of een naamkaartje zorgen voor een persoonlijke touch

 

Open en vlotte communicatie op de werkvloer wordt gemakkelijker met badges als hulpmiddel. Het is dan wel van belang dat ze goed zichtbaar en je niet tot last zijn.

 

Daarvoor kun je rekenen op de badges van Lyreco en alles wat daarbij komt kijken. Dankzij de professionele oplossingen die wij bieden, weet iedereen direct wie hij/zij tegenover zich heeft. Hiermee kan een hoop tijd worden bespaard en dit werkt ook nog eens een stuk aangenamer.

 

Pas je badges aan gebaseerd op jouw persoonlijke stijl

 

Bij Lyreco kun je kiezen uit een grote variatie bevestigingssystemen voor badges zodat je er voor kunt zorgen dat je badge altijd zichtbaar is en je daarnaast toch vrij kunt blijven bewegen.

 

Heb je je naamkaartje bijvoorbeeld graag aan een lintje bevestigd? Of gebruik je liever één van onze zelfklevende badges? Een andere optie is de stevige badgehouder zodat je zelf kunt bepalen aan wie je jouw naamkaart wel of niet laat zien. Een zee van mogelijkheden dus!

 

Badges en alles wat daarbij hoort bestellen? Dat kan via de website van Lyreco

 

Voor iedere optie geldt: realiseer je bestelling voor badges, extra’s of kaartjes in de Lyreco webshop en je ontvangt gegarandeerd een product van de beste kwaliteit. Heb je toevallig ook nog naambordjes of printbare visitekaartjes nodig? Bij Lyreco vind je alles om jouw naam in stijl wereldkundig te maken.

 

Stel je eventuele vragen over onze producten of diensten gerust via de mail of telefonisch door te bellen naar 088-6032001. Ook kun je altijd contact opnemen via jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: