Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


TONER & INKJET

Duurzame cartridges bestellen? Lyreco staat voor je klaar

 

Investeer in duurzaamheid en kwaliteit bij het cartridges bestellen

 

Printers zijn een van de meest gebruikte apparaten in een kantoor. Het is dus belangrijk dat deze goed functioneren en zuinig zijn. Want je wilt natuurlijk dat bij alles wat je afdrukt, kwaliteit gegarandeerd is en je printers lang meegaan. De juiste cartridges bestellen is hierbij dan ook van groot belang.

 

Met de cartridges van Lyreco zit je goed: onze cartridges zijn geselecteerd op afdrukkwaliteit én duurzaamheid. Tot de laatste druppel inkt worden jouw documenten haarscherp afgedrukt. Want met minder neem je toch geen genoegen? Cartridges bestellen bij Lyreco is goed voor je budget en goed voor het milieu.

 

Altijd de juiste toners en inkjet cartridges

 

Wees altijd voorbereid om jouw boodschap af te drukken. Dankzij Lyreco zit je nooit zonder toners of inkt. Welke printer je ook mee werkt: onze cartridges, printkoppen, linten en toebehoren staan garant voor een prachtig eindresultaat. We hebben originele cartridges en printerlinten van A-merken zoals Brother, Canon, HP, Epson, Kyocera, Lexmark, OKI, Samsung, IBM, Ricoh en Xerox, maar in ons assortiment vind je ook hun vergelijkbare alternatieven.

 

Ons aanbod bestaat uit:

 

 

 

 

 

 

 

Kies jij ervoor om je cartridges te bestellen bij Lyreco? Dan kies je voor hoogwaardig afgedrukte bestanden. We staan voor je klaar. Zowel voor kleur als zwart/wit afdrukken en voor grote en kleine oplagen.

 

Cartridges bestellen was nog nooit zo makkelijk

 

Ben jij op zoek naar de webshop waar je de allerbeste cartridges kunt bestellen tegen de laagste prijzen? Dan zit je bij Lyreco goed. En onze uitmuntende service krijg je er gratis bij.

 

In onze webshop vind je ook gekleurd of wit papier en printers.

 

Weet je nog niet welke toner je precies nodig hebt? Onze toner selectie tool helpt je de juiste keuze te maken. Daarnaast vind je op deze infopagina aanvullende informatie over toners en cartridges.

 

Wil je meer weten? Stel al je vragen over onze producten en diensten eenvoudig via de e-mail of telefonisch via 088 6032001. Je kunt natuurlijk ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

De beste merken vind je bij Lyreco: