Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Autofocus
Bevestigingssyteem
Kleur
Maximale videoresolutie
Merk
Microfoon
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Webcamera's

  ( 6  producten )

Afstand is verleden tijd met de webcams van Lyreco

 

Webcams zijn ideaal voor een Skype meeting of conference call

 

Het liefst voer je belangrijke gesprekken face to face, maar dit is niet altijd mogelijk. Zorg ervoor dat je kunt rekenen op professionele webcams en zie precies hoe jouw gesprekspartner reageert. Lichaamstaal en mimiek zijn ontzettend belangrijk en geven soms meer duidelijkheid dan taal. Wanneer je bij Lyreco jouw webcams koopt, ben je er zeker van dat jouw beeld altijd haarscherp is en niet hapert.

 

Webcams: flexibel en compatibel

 

Je wilt altijd de mogelijkheid hebben om de webcam overal te kunnen plaatsen voor het juiste perspectief, dit is absoluut geen probleem. Daarnaast staat de kwaliteit van onze apparaten garant voor perfect beeld. De camera’s zijn lichtgewicht, hebben extra belichting én zijn in een handomdraai geïnstalleerd. Dit zijn de ingrediënten voor perfecte, heldere communicatie op afstand.

 

Webcams online bestellen? Bij Lyreco ben je aan het goede adres!

 

Kies de webcam die bij jou past en plaats je bestelling direct online. Nog niet verzekerd van perfect geluid? Bekijk dan onze professionele headsets. Plaats jouw bestelling online en Lyreco brengt de wereld naar jouw werkruimte.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: