Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
Sustainable Selection
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Computers

  ( 12  producten )

Computerbenodigdheden van Lyreco maken het werk aangenamer

 

Versterk je computers met handige extra’s en accessoires

 

Haal alles uit je PC’s en laptops. Dit doe je met computerbenodigdheden van Lyreco; wij verheffen je PC tot een multi-inzetbare topmachine. Zo creëer jij in geen tijd een instrument dat veel meer aankan dan het gewone takenpakket. Een absolute vereiste in een digitale omgeving waar communicatie en technologie de dienst uitmaken.

 

Computerbenodigdheden van Lyreco: doeltreffend en handig

 

Met onze docking stations, opladers, speakers, adaptors, hubs, headsets… maak je van jouw werktafel een hoogtechnologische workstation waar het werk niet alleen vlotter verloopt; het gaat ook aangenamer. Conference calls, media afspelen, skypen,  opladen, customer servicedesk opzetten… Mogelijkheden zat, met Lyreco computerbenodigdheden.

 

Koop je computerbenodigdheden via de Lyreco website

 

Kies de computerbenodigdheden waarmee jij je werkplek deskundig optimaliseert en bestel via deze webshop. Wij garanderen een voorspoedige levering. Bovendien geven ook ons laptoptoebehoren en onze dataopslagmedia je een welgekomen duw in de rug!

 

Heb je vragen over onze producten en diensten? Stel ze gerust via mail of telefonisch op het nummer 088-6032001. Uiteraard kan je ook altijd bij je Lyreco vertegenwoordiger terecht.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: