Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


3M header

Waarom is recyclen nu zo belangrijk voor onze planeet? Door te recyclen gaan we van een lineaire economie naar een cirkelvormige economie. Dit wil zeggen dat herbruikbare materialen steeds meer een rol in ons leven zullen spelen. Post-it® Recycled Notes zijn gemaakt van 100% gerecycled papier om voor jou, maar ook voor onze planeet te zorgen.

Ontdek de recycled notes

100% gerycled

100% gerecycleerde notes

Post-it® Recycled Notes worden gemaakt van 100% gerecycled papier en met een lijm op basis van een hernieuwbare natuurlijke bron, 60% komt van een plant die jaarlijks weer aangroeit. Ze zijn PEFC RECYCLED gecertificeerd.

De grondstoffen komen uit gecertificeerde, hernieuwbare en verantwoord beheerde bossen. Om het verpakkingsmateriaal te verminderen, werden de afzonderlijke blokken niet verpakt met plastic folie. De verpakking is dan ook gemaakt van 100% gerecycled karton.

Plakkracht

Op zoek naar een note dat echt herbruikbaar is? De recycled notes zijn niet enkel duurzaam qua materiaal maar ook qua plakkracht. Onze lijm is gemaakt op basis van een hernieuwbare natuurlijke bron. Zo kunnen we keer op keer de beste plakkracht garanderen.

De nieuwe Post-it® Super Sticky Recycled Notes hebben tweemaal zoveel kleefkracht als de Post-it® Notes Standaard. Ze kleven op verticale en moeilijk hechtende oppervlakken en zijn ideaal voor het maken van aantekeningen of het achterlaten van berichten en geheugensteuntjes op een computerscherm, kast, muur...

100% gerycled

Ontdek hier de recycled notes pastel kleuren:

Ontdek hier de recycled notes canary yellow:

De beste merken vind je bij Lyreco: