Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Materiaal
Merk
Type afdruk
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Gepersonaliseerde stempels

  ( 12  producten )

Gemakkelijk en duidelijk: de stempels van Lyreco

 

Druk duidelijke stempels op jouw documenten

 

Sommige documenten moeten worden voorzien van belangrijke informatie zoals een datum of jouw bedrijfsnaam. Doe dit gemakkelijk door gebruik te maken van een stempel. Daarnaast is het een efficiënte manier van werken als dit gaat over een grote hoeveelheid documenten. Wanneer je gebruik maakt van stempels oogt dit bovendien erg professioneel.

 

Alle stempels en toebehoren

 

Druk eenvoudig jouw stempel op documenten. Bij Lyreco vind je een uitgebreide selectie aan datumstempels met tekst, nummerstempels, tekststempels, datumstempels en zelfs personaliseerbare stempels.

 

Ook alle inkt en inktkussens zijn natuurlijk in onze webshop verkrijgbaar. Daarnaast zijn alle stempels voorzien voor een ergonomisch design, waardoor ze fijn in de hand liggen en jij op een professionele manier aan de slag kan.

 

Bestel snel jouw stempels in de Lyreco webshop

 

In onze webshop plaats je eenvoudig jouw bestelling stempels én ben je verzekerd van een snelle levering en uitstekende service. Ook op zoek naar schrijfmateriaal of etiketten? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: