Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 1
Merk
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Toebehoren

  ( 1  product )

Etiket verwijderen? Dat is zo gepiept met Lyreco’s etikettenverwijderaar!

 

Even sprayen en het etiket laat zo los

 

Is het etiket niet meer relevant en wil je het vervangen? Dan hebben wij de perfecte oplossing, een spray die het mogelijk maakt om het etiket verwijderen vlekkeloos te laten verlopen. Geen moeilijk gedoe of eindeloos schrobben, gewoon even spuiten en het etiket laat vanzelf los. Op deze manier kun je ook foutjes in no time herstellen! De Lyreco etiketverwijderaar is onmisbaar voor iedere business waar flexibeliteit belangrijk is.

 

Etiket verwijderen, hoe doe je dat eigenlijk?

 

Door de combinatie van de spray en borstel gaat etiket verwijderen voortaan snel en zonder gedoe. Laat de spray even intrekken en borstel het etiket gemakkelijk los. Dit duo-systeem zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt en snel verder kan met belangrijke taken.

 

Bestel je etiketverwijderaar online op de Lyreco webshop

 

Deze superhandige tool bestel je eenvoudig en snel in de Lyreco webshop. Zo kun je direct aan de slag met het verwijderen van oude en niet relevante labels. Ook op zoek naar gekleurde etiketten, transparante of witte etiketten? Bestel deze ook binnen een handomdraai online in de Lyreco webshop.

 

Heb je vragen over onze producten of diensten? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je al je vragen ook aan je Lyreco vertegenwoordiger stellen.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

product

Ref: 16.148.782
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: