Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Aantal lagen
Breedte
Alles zien
Merk
Kerndiameter
Maximale roldiameter
Alles zien
Compatibiliteit
Sustainable Selection
eco-filters
   

Onze merken

       

Hulp nodig?

088-6032001
Van 09:00-12:00 en van 13:00-17:00 uur (op vrijdag tot 16:00 uur).
Neem Online contact met ons op

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Telrollen

  ( 27  producten )

Telrollen voor kassa's en rekenmachines

 

Alles loopt op rolletjes met de telrollen van Lyreco

 

Naast faxtoestellen en printers, geven ook kleinere toestellen output op papier. Op zoek naar telrollen voor jouw kassa of rekenmachine? De telrollen van Lyreco zijn naast dat ze stevig en duurzaam zijn, ook verantwoordelijk voor duidelijke afdrukken.

 

In de Lyreco webshop kun je terecht voor een breed scala aan professionele telrollen geschikt voor zowel kassa’s als rekenmachines. Door ons ruime aanbod vind je altijd wat je nodig hebt.

 

Telrollen voor ieder toestel

 

Even snel een afdruk maken van de cijfers uit jouw rekenmachine? Maak dan gebruik van de Lyreco telrollen in je rekenmachine. Daarnaast is printen van bonnen natuurlijk onmisbaar bij gebruik van kassa’s. Op deze manier geef je jouw klanten snel een bewijs van aankoop mee én het is onmisbaar voor jouw administratie en voorraadbeheer.

 

Plaats nu jouw bestelling telrollen online bij Lyreco

 

Bestel snel je telrollen in onze webshop. Zo hou je je voorraad bij en je bedrijf vloeiend operationeel. Ben je ook op zoek naar printpapier of gerecycled papier voor grotere printers? Bij Lyreco ben je aan het juiste adres.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088 6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

FSC product
product

.

Ref: 12.268.687
Al klant of klant worden?
FSC product
product
Al klant of klant worden?

HULP NODIG?

Vragen over een bestelling, facturatie of producten? Bezoek ons Customer Care Center voor antwoord op alle veelgestelde vragen en de mogelijkheid contact op te nemen.

De beste merken vind je bij Lyreco: