Wij gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren en om je zaken aan te bieden die beantwoorden aan jouw voorkeuren. Als je verder surft, zijn wij van mening dat je ons toelaat ze te gebruiken. Je kan de instellingen wijzigen of meer informatie verkrijgen op onze Gebruiksvoorwaarden & Cookies Policy.

Sluiten


OK
Sluiten

Error


Even geduld alstublieft...


Deselecteer alles

Gefilterd door

Categorie
MEUBILAIR (676)
Bureaus en tafels (73)
Individuele bureaus (55)
Alles zien
Zoek binnen deze resultaten
Onze aanbiedingen
Uitverkoop ! (1)
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.enable = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Kleur
Wit (15)
Esdoorn (11)
Lichteik (6)
Zwart (4)
Lichtgrijs (2)
Alles zien
Verstelbare hoogte
Ja (33)
Nee (4)
Lengte van tafelblad
Tot 160 cm (12)
Tot 180 cm (9)
Tot 140 cm (8)
Tot 120 cm (5)
Stijl van onderstel
I-vormig (18)
4 poten (11)
Boogvormig (2)
U-vormig (2)
Tafelblad diepte
Tot 80 cm (31)
Tot 60 cm (2)
eco-filters
groene producten (18)
PEFC (16)
   

Onze merken

       

Nieuws

De inspiratiebron voor elke werkplek
Met onze blog bieden we je onze professionele kijk op tal van werkplekgerelateerde onderwerpen.

Naar de blog

Individuele bureaus

  ( 55  producten )

Bureaus: ga voor comfort én focus

 

Verhoog de productiviteit met een ergonomisch bureau

 

Iedereen die graag ongestoord wil kunnen werken heeft zeker baat bij een ergonomisch bureau. Mooie en praktische bureaus geven medewerkers hun eigen plek, wat hun concentratie ten goede komt. Daarnaast geeft het ook een stukje erkenning.

 

Bureaus en bureautafels zijn er in alle soorten en maten. Het Lyreco aanbod is ontzettend divers en onze producten staan garant voor kwaliteit. Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken, wij staan altijd klaar om je in samenwerking met onze leveranciers te helpen met het inrichten van jouw ideale werkplek.

 

Kies jouw optimaal bureau: klein, groot, vast of verstelbaar

 

De twee meest belangrijke aspecten bij het kiezen van de juiste individuele bureaus zijn de maat en de ergonomie. Ben je op zoek naar een strak en in hoogte verstelbaar klein bureau of juist naar een groot hoekbureau? Bij Lyreco vind je wat je zoekt.

 

In het ruimte assortiment van Lyreco vind je individuele bureaus die zowel ergonomisch als esthetisch verantwoord zijn. Maak jouw keuze en verbeter jouw productiviteit en die van je medewerkers.

 

Ergonomische bureaus bestel je gemakkelijk online bij Lyreco

 

Bepaal welk bureau ideaal is voor jou en perfect aansluit op jouw wensen. Wij zorgen dat de werkplek binnen no time wordt geleverd. Ook op zoek naar bureaustoelen of conferentietafels? Zoek niet verder en neem snel een kijkje in onze webshop.

 

Heb je een vraag over een product of dienst? Stuur ons een e-mail of bel ons op 088-6032001. Natuurlijk kun je ook altijd terecht bij jouw Lyreco vertegenwoordiger.

Je bent al geregistreerd voor de voorraad melding.

varianten
product
Al klant of klant worden?
product
Al klant of klant worden?

De beste merken vind je bij Lyreco: